• administrator

Competities u14-senioren stopgezet

Het bestuur nam gisteren akte van de beslissing van Basketbal Vlaanderen om de competities van u14 tot senioren niet meer te hervatten dit seizoen.

Uiteraard kunnen we binnen de gekende context hier begrip voor opbrengen, maar we betreuren wel het feit dat oudere jeugdspelers op deze manier anderhalf jaar zullen missen in hun ontwikkeling.


We blijven dan ook vragende partij om zo snel mogelijk de trainingen te laten hervatten voor al onze ploegen. Of er al dan niet nog (oefen) wedstrijden kunnen gespeeld worden zal afhangen van de evolutie van de Covid-19 cijfers.


Ook wat betreft de 10e editie van de Summerleague koesteren we nog steeds de hoop om deze zoals gepland te kunnen laten doorgaan. De start is voorzien begin mei 2021.


Onze allerjongsten (balschool tot en met u12) hebben wel de garantie gekregen dat het ze kunnen blijven trainen en in de mate van het mogelijke ook competitiewedstrijden spelen. We juichen deze beslissing van harte toe en hopen hierin ook navolging te krijgen van meer ploegen en gemeentes.


Graag vragen we jullie nog om toch de moed erin te houden en we hopen iedereen in goede gezondheid zo snel mogelijk terug te zien.


66 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven