Contacteer ons

VZW Melle-Destelbergen-Lochristi

Vogelstraat 24

9090 Melle

info@gentoosteagles.be
 

BTW: BE0458.629.856
IBAN: BE76 0689 0652 0395

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
02401_trooper_logo_c14260c35a8c2d58569e6
key.png

© Copyright  Gent-Oost Eagles 2019

Wijzigingen raad van bestuur

27.08.2019

Gepost door

We willen graag al onze leden informeren van onderstaande wijzigingen binnen de raad van bestuur.

>> Na vele jaren als penningmeester van onze club zal Kristine Schiettekatte haar functie overdragen aan Dieter Decuypere, die reeds 2 jaar actief is binnen het hoofdbestuur.
Kristine zal wel actief blijven binnen het bestuur.
We willen haar dan ook graag van harte bedanken voor de vele jaren inzet en uren werk voor onze club. Zowel op financieel vlak als op het gebied van subsidiedossiers is ze van onschatbare waarde geweest voor Gent-Oost Eagles.

>> We kregen aan het begin van dit seizoen ook de mededeling van Marc Ghyselinck dat hij niet langer zal fungeren als bestuurslid. Hij gaf echter wel aan dat hij actief betrokken zal blijven binnen de club.
Alvast ook een dikke merci aan Marc die vele jaren als bestuurder op de teller heeft en bovendien nog 1001 andere klusjes opknapt binnen de club. 

 

>> Ondervoorzitter Frederic Vandenhaute nam een poosje geleden al afscheid van het dagelijks bestuur. Ook hier is een dankwoordje meer dan gepast voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid en voorzitter bij Modu Destelbergen en als stuwende kracht tijdens de fusie.

 

>> We nemen niet enkel afscheid van bestuursleden, maar zijn ook fier om enkele nieuwkomers aan te kondigen.
Ons bestuursteam zal versterkt en verjongd worden door Nathalie Zenner (33 jaar) en Tessa Browaeys (23 jaar) die beiden nog actief zijn als speelster bij onze dames A.
We zijn als club erg tevreden dat jonge mensen een dergelijk engagement willen aangaan. Dit is cruciaal om de toekomst van de club te garanderen.

We hopen dat het anderen zal inspireren, want alle vrijwilligers of potentiële bestuursleden blijven uiteraard steeds welkom!

Please reload

Please reload

Banner_1.png