Contacteer ons

VZW Melle-Destelbergen-Lochristi

Vogelstraat 24

9090 Melle

info@gentoosteagles.be
 

BTW: BE0458.629.856
IBAN: BE76 0689 0652 0395

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
02401_trooper_logo_c14260c35a8c2d58569e6
key.png

© Copyright  Gent-Oost Eagles 2019

Voorbeschouwing heren A

07.08.2019

Gepost door

Onze heren A eindigden vorig seizoen op een schitterende tweede plaats in 2e landelijke , wat meteen ook het beste resultaat was in de clubgeschiedenis.
Dit evenaren wordt absoluut niet gemakkelijk, zeker gezien het vertrek van sterkhouders Bram Courteyn en Keanu Goeminne naar Hansbeke (1e landelijke).

Qua inkomende transfers werd enkel "oude bekende" Sander De Wulf aan de kern toegevoegd. Hij komt over van Zottegem, dat vorig seizoen in 1e landelijke uitkwam. Sander is een vleugelspeler van het jaar '96, die eveneens op de positie van spelverdeler uit de voeten kan.

 

Coach Philippe Beirnaert begint aan zijn 5e seizoen bij onze heren A en nóg beter doen dan vorig jaar wordt een bijzonder moeilijke, maar mooie uitdaging.


Wat de reeks betreft gaat de kampioen van vorig jaar, Latem-De Pinte, uiteraard een reeks hoger spelen en krijgen we 4 nieuwe tegenstanders in tegenstelling tot vorig seizoen: BBC Olympia Denderleeuw A (kampioen 1e provinciale), Panters Baasrode A (gezakt uit 1e landelijke), Koninklijke Sint-Niklase Condors A (vorig jaar in de andere reeks) en Basket Blankenberge (kampioen 1e provinciale West-Vlaanderen).

Met verder nog ploegen als onder meer Falco Gent B, Houtem A, Racing Brugge A en Waregem B belooft het opnieuw een zéér aantrekkelijke reeks te worden voor zowel de spelers als de supporters.

 

De volledige kalender van al onze teams kunt u steeds raadplegen via https://www.basketbal.vlaanderen/competitie/resultaten-en-kalender

De vaste spelerskern bestaat uit:

 
Joren Hauman (captain)
Cederic Van Belle

Giebe Debo
Arno Saccasyn
Sander De Wulf
Jordy Verleyen

Arnaud De Clercq
Vincent Fransen

Onur Yilmaz

Kasper De Ridder

Andras Van Vooren

 

Qua ambities is het uiteraard erg moeilijk om nog hoger te mikken als vorig jaar, maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat we ook dit jaar een zeer degelijke ploeg op het terrein zal staan.

 

Thuiswedstrijden worden nog steeds op zondagnamiddag om 17u afgewerkt in sporthal Melle Vogelhoek (Vogelstraat 24, Melle).

Please reload

Please reload

Banner_1.png