Melle rock

Dit jaar zal onze club reeds voor de 10e keer Melle Rock organiseren, een avond vol ambiance en steengoede muziek.

De grondleggers van dit event zijn sedert jaar en dag Steef Wezenbeek en onze voorzitter Dirk De Wulf die er telkens in slagen om het podium te vullen met bekende namen en opkomende talenten.

Uiteraard is een event van deze omvang organiseren niet mogelijk zonder een team van méér dan 50 vaste medewerkers en de gewaardeerde ondersteuning van onze hoofdsponsor Selexion Vanneste en de vele andere sponsors.

Melle Rock begon erg kleinschalig in 2006 met een geïmproviseerde muzikale kroegentocht in de kantine van de sporthal van Melle Vogelhoek. Maar jaar na jaar werd het event uitgebouwd en op de dag van vandaag mogen we jaarlijks meer dan 800 muziekliefhebbers ontvangen in de sporthal.

Het lijstje artiesten die de revue passeerden is dan ook indrukwekkend... Ondermeer Cookies & Cream, Coco Jr, Raf Van Brussel, Soul Brothers, Geena Lisa, Fred Starkes en Biezebaaze stonden al op het Melle Rock-podium!

Voor de 10e editie wouden de organisatoren uitpakken met een grote naam en daarin zijn ze meer dan geslaagd door niemand minder dan Natalia naar Studio M te halen!

DE 10e EDITIE ZIT EROP !!

HARTELIJK DANK VOOR DE
KNALLENDE AVOND EN
DE STEUN AAN ONZE CLUB !!

TOT VOLGEND JAAR ??

"UNIEKE AMBIANCE VLAKBIJ"